Kommentarav Joanna GóreckaSer jag en miljardär byter jag sida på gatanDiddys svinerier gör mig inte ens förvånad, skriver Joanna Górecka.
Restaurangav Anna Rosenström, Maria SteénHär testar stjärnkocken Pinchos 3D-printade ”kött”Serveras nu på Pinchos i Göteborg • Gabriel Melim Andersson: ”Man blir lurad”.
Restaurangav Anna RosenströmPinchos börjar med 3D-printat ”kött”3D-skrivare ska göra steak sandwich och cheeseburgare • ”Kemi på hög nivå”
Ekonomiav Anna-Karin Nils AnderssonRestaurangkedja från Göteborg erbjuder sina anställda terapi”Vi har sett hur hårt det slår mot livet när man drabbas” säger Pinchos-chef till Hotellrevyn.
Kulturkrönikaav Marcus Berggren”Bevara skiten som den var när Håkan Mild hade hår”GP:s krönikör flyttar hem till ett Göteborg som förändrats.
Ekonomianalysav Anna-Karin Nils AnderssonFramtidens matvarushopping – en dröm för osocialaSnart kan Miami-bor få pizza hem utan mänsklig kontakt – men vad gör framtidens matvarushopping med oss och företagen, undrar GP:s Anna-Karin Andersson.
Ekonomiav Magnus VasellMagnus Larsson lämnar som vd för krogkedjan PinchosHär är hans efterträdare – tar över i augusti.
Receptav Alexandra ZazziSmakrika tapas och hur man mörar bläckfiskAlexandra Zazzi tapastipsar om hur man gör bläckfisken mör.
Ekonomiav Valdemar LönnrothHär är Göteborgs mest lönsamma krogar15 ställen sticker ut mot konkurrenterna – det är inte de ställen man kanske tror.
Ekonomiav Marie KennedyPinchos Årets Entreprenör i VästsverigeKrögaren Magnus Larsson, vd för app-restaurangkedjan Pinchos kammade hem segern i EY Årets entreprenör i Västsverige.