Livsstilav Alexandra ZazziGalna idéer – så här görs riktig carbonaraReceptet för att överleva skandalen • Därför ska du använda pastavattnet.
Receptav Alexandra ZazziSå lyckas du med din risotto varje gång – kockens knep Det måste inte bli klistrigt och smaklöst. Kockknepen som gör skillnaden.
Receptav Alexandra ZazziKlimatsmart köttfärslimpa med fetaost och röda linserSå lyckas du med en saftig limpa – utan att gå loss på grädden.
Receptav Alexandra ZazziRisotto med kantareller, grädde och riven VästerbottenostSverige och Italien möts i en perfekt sensommarsymfoni.
Receptav Alexandra ZazziBrownie med tosca och en Budapestrulle utan nötterBudabestrulle, mandelbeskvier och Schwarzwaldtårta • Tips för att baka utan nötter.
Receptav Alexandra ZazziSous vide – inte bara för de äkta matnördarnaSå lyckas du med nya matlagningstekniken – utan dyra maskiner.
Receptav Alexandra ZazziRubb, glaze och marinad – tre sätt att pimpa din kycklingStor grillskola • Vad är skillnaden och vilken metod passar bäst när? Se guiden.
Receptav Alexandra ZazziListan: Allt du behöver till köket när du ska flytta hemifrånKocken listar det viktigaste: ”En start för att åtminstone kunna bjuda på middag.”
Receptav Alexandra ZazziLjumma aprikoser – ljuvliga i en tarte tatin eller som tilltuggSommarfrukt! Alexandra Zazzi visar hur aprikoser är kanon både i sött och salt.
Receptav Alexandra ZazziHalvera baktiden när du byter ugn mot airfryerHalverar tillagningstiden • Muffins och sockerkaka – airfryern verkar klara det mesta.