Två Dagarav Petra DokkenNya kokböckerna handlar om råvaran – inte kockenKrystade vinklar och matminnen ersätts av ett nörderi som speglar samtiden.
Två Dagarav Petra DokkenTuristkartan har vänts upp och nedEnligt en EU-rapport kommer fler turister att söka sig norrut framöver.
Två Dagarav Petra DokkenNya resetrenden set-jetting tar oss till fiktiva världarFolk vallfärdar till platser där tv-serier spelats in. Vad tror vi ska hända? skriver Petra Dokken.
Två Dagarav Petra DokkenLägenhetshotell är en växande trendFörr var det en vanlig form av semesterboende, nu öppnar allt fler nya varianter.
Två Dagarav Petra DokkenVärlden avspeglar sig i det nordiska köketTre krog- och matprojekt som visar hur inget kök är en isolerad ö.
Två Dagarav Petra DokkenMenorca är en upplyftande utopiPå ön växer en ny, hållbar turism fram • Hotellägare: ”Ett livsprojekt.”
Två Dagarav Petra DokkenNya restrenden – utan mat, tak och mobilDen uppkopplade människan är beredd att betala rejält för att slippa bekvämligheter.
Två Dagarav Petra DokkenSpektakulära bastubad i kalla NordenDjupt nere i grottor och mitt i städer – allt fler spektakulära bastur dyker upp.
Två Dagarav Petra DokkenPuglia har blivit det nya favoritresmålet i ItalienPetra Dokken hittar vitkalkade byar med unika hotell bortom de turisttyngda stråken.
Två Dagarav Petra DokkenAtt ta med cykeln på resan blir alltmer attraktivtPetra Dokken utforskar cykeläventyr – från franska landsbygden till leder i fjällen.