Zlatan Ibrahimovic lyxgåva till sig själv – för 28 miljoner

Zlatan Ibrahimovic fyllde 41 i måndags.
Då unnade han sig rejält.
På Instagram visar han upp sina nya vrålåk – värda 28 miljoner kronor.

ANNONS
|

Att Zlatan brukar skämma bort sig själv på födelsedagen är ingen hemlighet. Han hymlar inte heller med sitt stora bilintresse.

Svensken har en förkärlek för Ferrari – på 40-årsdagen förra året slog han därför till på en SF90 Spider. En bil som uppges vara värd motsvarande 5,6 miljoner svenska kronor.

Det verkar inte direkt gå någon nöd på den nyblivne 41-åringen, för till årets födelsedag smällde han till än högre. Rejält högre.

På Instagram visar han upp årets skörd – en tvådelad bild med på två olika Ferraris. Den främre delen är en vit Daytona SP3, och den bakre en röd 812 Competizione A.

ANNONS

Begränsad utgåva

Ingen av bilarna är direkt billiga, men den vita Daytonan tar priset. Den är värderad till två miljoner euro, vilket motsvarar 22 miljoner kronor i runda slängar, och finns i begränsad upplaga. Enligt italienska Sportmediaset finns det bara 599 exemplar i hela världen.

Den röda 812:an? Ja, vill du köpa den får du punga upp strax över sex miljoner kronor. Lyckligtvis finns det fler av den.

Det totala värdet på vrålåken landar därmed på 28 miljoner svenska kronor. En skaplig födelsedagspresent, med andra ord.

”Grattis på födelsedagen till Zlatan”, skriver han själv på Instagram.

LÄS MER:Maldinis utspel om Zlatan: ”Han har lite ångest”

LÄS MER:Första bilderna på Zlatan i nya Astérix och Obélix-filmen

LÄS MER:Här dyker Zlatan Ibrahimovic upp – för att stötta Ferrari

ANNONS