Här dyker Zlatan Ibrahimovic upp – för att stötta Ferrari

Zlatan Ibrahimovic, 40, fortsätter sin rehab. Under söndagen dök han dock upp när Italiens GP gick av stapeln där svensken var på plats för att heja på Ferrari.
– Jag är ett stort fan av Ferrari och Leclerc förtjänar verkligen att vinna, säger han i Viaplay.

ANNONS
|

Det är ett tag sedan han syntes ute på fotbollsplanen efter sin knäoperation. En operation där rehabperioden väntas pågå fram till årsskiftet. En rehab som går helt enligt plan om man ska tro Zlatan själv.

Men vila sig i form mellan träningspassen verkar han inte göra.

För under söndagen dök han upp när Italiens GP skulle avgöras på den klassiska Monza-banan. Det var som vanligt kändistätt på läktarplats och en av stjärnorna som dök upp var just Zlatan Ibrahimovic.

Den svenske stjärnan dök upp ett par minuter innan tävlingen skulle dra igång och avslöjade direkt vilket team han hoppades å.

ANNONS

– Jag är ett stort fan av Ferrari, absolut. Och Leclerc är i pole position, så förhoppningsvis tar han hem det i slutändan. Han förtjänar verkligen det, säger han i en kort intervju i Viaplay.

Han själv har en stor samling lyxbilar och i den flera olika Ferraris. Så valet av favoriteam den här helgen kan inte ha kommit som någon chock för någon direkt.

Utan Zlatan Ibrahimovic på planen har Milan ändå fått en ganska bra start på säsongen. På de sex första omgångarna har det blivit fyra segrar och två kryss vilket gör att man ligger i delad serieledning i Serie A på 14 poäng ihop med Atalanta och Napoli.

ANNONS