Första bilderna på Zlatan i nya Asterix och Obelix-filmen

Zlatan Ibrahimovic är med i den senaste Asterix och Obelix-filmen. Nu har filmtrailern släppts och där kan man se den svenske superstjärnan i en något ovan roll.

ANNONS
|

I februari nästa år är det premiär för en ny film om den älskade duon Asterix och Obelix. Filmen heter ”The Middle Kingdom” och i helgen släpptes trailern.

Ser man den, så kan man konstatera att filmen kommer ha de klassiska huvudingredienserna för en Asterix och Obelix-film: Trolldryck, romare som åker på stryk och en frustrerad Julius Caesar.

Men i trailern kan man även få en snabb skymt av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna: Zlatan Ibrahimovic.

Filmen är en fransk produktion och den absoluta majoriteten av skådespelarna är därmed från Frankrike. Men den svenske superstjärnan har fått en roll i filmen och spelar den romerske krigaren Caius Antivirus.

ANNONS

– Vi letade efter någon med personlighet och arrogans. Jag lyckades komma i kontakt med honom och han roades av idén. Dessutom håller han på med taekwondo, har Canet tidigare sagt till Journal de Dimanche.

I trailern kan man se Zlatans karaktär trixa med en romarhjälm som han sen drämmer till en fiende med. Man får även se svenskens karaktär stå framför en armé av romare och, på klassiskt Zlatan-manér, slå ut med armarna kaxigt.

LÄS MER:Andersson inför ödesmatchen: "Vinst som krävs"

LÄS MER:Här är Emil Holms nya liv i Italien

LÄS MER:Robin Olsen efter 1–4-smällen: "En kollaps"

ANNONS