Erling Braut Haaland firade ligaguldet i pyjamas – så mycket kostade outfiten

Erling Braut Haaland firade Manchester Citys ligaguld i en omtalad pyjamasoutfit.
Prislappen? Drygt 230 000 kronor, enligt norska TV2.

ANNONS
|

I helgen säkrade Manchester City ligatiteln i Premier League, något som Erling Braut Haaland och hans lagkompisar i söndags firade stort tillsammans med fansen på Etihad Stadium.

Firade guldet i pyjamas

Efteråt fortsatte firande för spelarna vilket uppmärksammandes i brittiska medier som bevakade festen. Haaland fångades på bild under kvällen iklädd en glansig silvrig pyjamas och ett par sneakers.

Outfiten har fått stor uppmärksamhet och nu har norska TV2 tagit reda på prislappen för det hela. Enligt modeexperten Marianne Jemtegård tros pyjamasen vara från klädmärket Dolce & Gabbana och prislappen för den typen av pyjamasar ligger runt 30 000 kronor.

Som om inte det vore nog hade Haaland även på sig ett par sneakers som ser ut som den exklusiva modellen Dior x Air Jordan. De i sin tur har en betydligt högre prissumma – runt 200 000 kronor, enligt TV2.

ANNONS

Sammanlagt kostade alltså outfiten drygt 230 000 kronor.

Hyllas av modeexperten

Modeexperten Marianne Jemtegård hyllar Haalands stil och jämför honom med andra kända ikoner som David Beckham och Hugh Hefner.

– Det gör mycket att folk vågar, som Haaland. Han kan hjälpa till att visa vägen. Och tack och lov, det är skönt att se att man kan leka med könsnormer, säger hon till TV2.

LÄS MER:Marcus och Martinus ställs mot norska topplaget Bodö/Glimt

LÄS MER:TV-profilen Rory Jennings ber Erling Braut Haaland om ursäkt

LÄS MER:Golftränaren Michael Blocks osannolika slag – inför ögonen på Rory McIlroy

ANNONS