Kulturav Maria Domellöf-WikBokmässan fyller 40 år – firar med nytt bakverk: WienerbokFyrtio år firas med kalas • Här provsmakar kändisarna Bokmässans nya bakverk.
Sverigeav Alva CarlssonHandtvål späddes ut – 15 personer magsjuka på kafé15 personer fick vinterkräksjuka efter att ha ätit semla.
Livsstilav Anna RehnbergDaniel Karlsson gör succé med semlor i LondonBagaren Daniel tog ”semla bun hot wall” till Storbritannien.
EkonomiKonsumentav Anna-Karin Nils AnderssonHär finns bästa fin-semlorna i GöteborgsområdetNi älskade vårt förra test men ville ha mer – GP har testat semlor från mindre bagerier och konditorier.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenEn semlas försvarstalAtt chockbehandla sin penis med ljudvågor, eller äta transfetter ibland – det är frågan.
Restaurangav Sofia BjörkmanGöteborgs bästa glass – tio kiosker att besökaGamla trotjänare och nya favoriter runtom i staden.
Världens gångav TykoHur intressant dog Beethoven?Alla ville ha en lock - när han begravdes var han i princip flintskallig.
Göteborgav Ulrika KarlssonTvå nya nomineringar till Göteborgs-Posten i prestigefull tävlingNyhetschef Maya Dahlén och Nyhetsshowen kan prisas på Årets Dagstidning.
Konsumentav Gabriella Mohoff, Mia HöglundTest: Den bästa semlan i centrala Göteborg 2023Vinnaren fick full pott: ”Underbart god mandelmassa.”
Konsumentav Anna-Karin Nils Andersson, Jonas LindstedtChoklad, kouign-amann och kremla: Här hittar du Göteborgs alternativa semlorGP:s panel har testat birkla, kremla och chokladsemla – och två omskrivna varianter från Stockholm.