Frida Nordstrand har förlängt med TV4/C more – efter tabben

Frida Nordstrand stannar på TV4/C more i ytterligare fyra år – men förlängningen var inte helt smärtfri.
– Man började fundera på om det var dags för något nytt, säger hon till Expressen.

ANNONS
|

Frida Nordstrand är en uppskattad röst i TV4 och C mores fotbollssändningar.

Nu har profilen skrivit ett nytt kontrakt med kanalen som sträcker sig över ytterligare fyra år, det säger hon till Expressen.

– Jag tror att det här är min elfte Champions League-säsong och den här turneringen är verkligen min bebis. Jag trivs så otroligt bra med de jag jobbar med – och för – så det känns fantastiskt, säger hon.

Förlängningen var dock inte helt smärtfri. Nordstrand glömde nämligen bort sitt avtal med TV4/C more och stod helt plötsligt utan kontrakt efter att ha jobbat med VM i Qatar i höstas.

ANNONS

– Jag gick runt och tänkte ”Det här är lugnt, det här löser vi senare”. Sen kom julen helt plötsligt.. och jag älskar verkligen julen mer än livet självt. Så jag glömde bort allt. Och avtalet gick ut vid årsskiftet, säger Nordstrand och betonar att det var hennes eget fel att det missades.

”Började fundera”

På nyårsdagen stod hon utan kontrakt. Hon säger att hon hela tiden tänkt att det var självklart att hon skulle förlänga men att hon hann bli lite orolig.

– Man började fundera på om det var dags för något nytt, dags att låta yngre förmågor ta efter. Jag hade några andra jobbalternativ, men det var aldrig konkret och det var heller inte så att jag spelade ut alternativ mot varandra, säger Nordstrand till Expressen.

Nordstrand var inte arbetslös länge innan det nya fyraårskontraktet skrevs på och hon jobbar nu med Champions Leagues slutspel.

LÄS MER:Programledaren Jennifer Kücükaslans sista (?) strid

LÄS MER:Frida Nordstrand trakasserad i direktsändning

LÄS MER:Nordstrands coronaoro: "Svårt hitta kämpavilja"

ANNONS