Uppgifter: Erik ten Hag vill att Cristiano Ronaldo lämnar Manchester United

Manchester United har tagit del av Cristiano Ronaldos intervju.
Nu har tränare Erik ten Hag bestämt sig.
Enligt ESPN vill han att Ronaldo lämnar klubben med omedelbar verkan.

ANNONS
|

Det har stormat kring Cristiano Ronaldo under hela hösten. Först kom rapporter om att han ville lämna Manchester United i början på säsongen, sedan petades han av tränare Erik ten Hag.

Som om inte det var nog vägrade han bli inbytt i ett möte med Tottenham, någonting som klubben svarade på genom att stänga av honom under en veckas tid.

Samma kväll som laget gick på VM-uppehåll kom nådastöten. I en uppmärksammad intervju med tv-personligheten Piers Morgan svingade Ronaldo vilt mot United.

Han berättade att han känner sig förråd av klubben, att han målats ut till det svarta fåret och att han saknar respekt för ten Hag.

ANNONS

Så mycket tjänar han i veckan

På grund av de giftiga uttalandena har intervjun fått enorm spridning.

Ronaldo verkar ändå vara öppen för att stanna i klubben, men frågan är hur United ser på saken.

Enligt ESPN kan vi ha fått svaret redan nu. Nyhetskällan rapporterar att ten Hag fått nog och vill skicka spelaren all världens väg.

Han ska ha skjutit upp sin semester för att diskutera saken med klubbledningen, vid detta lag ska han inte längre bry sig om huruvida laget hinner få in en ersättare under januarifönstret eller inte.

ESPN rapporterar att Ronaldo tjänar 5,4 miljoner svenska kronor i veckan med det nuvarande kontraktet, som löper ut till sommaren.

LÄS MER:Ronaldos kritik: "Känner mig förrådd"

LÄS MER:United bryter tystnaden efter Ronaldos kritik

LÄS MER:Rooneys ilska efter skandalbilderna på Ronaldo

ANNONS