Cristiano Ronaldo och Lionel Messi i reklam för Louis Vuitton

Lionel Messi och Cristiano Ronaldo har alltid målats upp som fiender.
Därför har en bild tagit internet med storm.
På den dyker ikonerna upp ihop – för designermärket Louis Vuitton.

ANNONS
|

Det är den världskända amerikanska porträttfotografen Annie Leibovitz som tagit bilden som publicerats på Instagram av både Ronaldo och Messi.

”Seger är en inställning. En lång tradition av handgjorda koffertar fotograferat av Annie Leibovitz för Louis Vuitton”, är texten till bilden som är en reklam för det franska modehuset.

Ronaldo och Messi spelar schack mot varandra på den sedvanligt schackmönstrade Louis Vuitton-väskan. Det tog inte lång tid innan internet tappade det av denna syn.

Innan de två separata inläggen av samma bild ens varit ute i en halvtimme hade de samlat över tio miljoner gilla-markeringar.

”Bästa bilden någonsin”, har en användare kommenterat.

ANNONS

Öppnar för att spela ihop

Tillsammans har Ronaldo och Messi tolv Balon d’Or, priset som årligen delas ut till världens bäste fotbollsspelare. Mellan 2008 och 2017 vann ingen annan spelare priset. Det råder med andra ord ingen tvekan om att det rör sig om 2000-talets två största fotbollsspelare.

Den som gillar att se Ronaldo och Messi tillsammans kanske bör vänja sig. I en uppmärksammad intervju öppnade portugisen nyligen för att ansluta till argentinarens Paris Saint-Germain.

– Ja, varför inte?, sa han till tv-profilen Piers Morgan i en intervju som går att se i sin helhet på Viaplay.

LÄS MER:Cristiano Ronaldos sons ord om straffet från Manchester United

LÄS MER:Cristiano Ronaldo öppnar upp om familjetragedin

LÄS MER:Uppgifter: Erik ten Hag vill att Cristiano Ronaldo lämnar Manchester United

ANNONS