Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar Unity Jazz i GöteborgUteätarna charmas av god mat och magisk stämning.
Två Dagarav Robert LagerströmRiskerna när alla ska göra billig ljus lagerölDe billigaste svenska ölen ställs mot varandra i Lagerkampen.
Restaurangav Kalle WannerskogSå gör Ulf Wagner sin klassiska hummersalladKartläggningen av Göteborgs bästa maträtter har nått stjärnkockens signaturrätt.
Receptav Anja Olaug JelinekTrendiga pistagenöten i fokus – tre enkla receptAnja Olaug Jelinek bjuder på allt från pannkakor till pesto med friterad fetaost.
Två Dagarav Annika GoldhammerExperimentera med höstens vilda skörd av ätbara växterGör rönnbärsrussin, nässelte och fläderkapris – experten tipsar om vilda delikatesser.
Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar Suggan vinbar i Majorna”Gå hit om du är kär. Gå hit om du och dina vänner vill känna er lite nyrika och utvalda.”
Två Dagarav Marie OskarssonÅtta fina vinflaskor med matchande innehållSnygg flaska = gott innehåll? Ibland stämmer det, konstaterar Marie Oskarsson.
Två Dagarav Karin FridSå smakar Norénpjäsen ”Bobby Fischer bor i Pasadena”Mitt i dramatiken ska publiken tugga i sig en avsmakningsmeny.
SportTvå Dagarav Johan Lindqvist, Björn Larsson RosvallEn nybliven mammas dröm om medaljNicolina Pernheims hårda kamp för medaljen i Paris.
Två Dagarav Johanna OlssonHannes Fohlin förvandlas till Gatsby på StadsteaternNu förvandlas Hannes Fohlin till Gatsby: ”Jag klär i kostym och har bra hår.”