Göteborgav Johanna HagströmFörsta hummern auktionerades ut på Göteborgs fiskauktionMikael Sjövall budade hem de första humrarna: ”Blir en lyxig middag.”
Kulturav Katja PaloSarah Klang utsedd till årets göteborgareSångerskan Sarah Klang får hedersutmärkelsen.
DebattRädda strömmingen innan det är för sentHotet mot strömmingen kommer från industrifisket som gör fiskmjöl av strömmingen och skickar utomlands, skriver Leif Mannerström.
Kulturav Anna RosenströmMaktbarometern 2023 – de är störst på sociala medierEmanuel Karlsten om Markoolios mamma: ”Vi har aldrig haft någon som klättrat så.”
Livsstilav Emilie AuneKåldolmar och räkcocktail – nu gör retromaten comebackRichard Tellström: ”Trend att blicka bakåt när tiderna är svåra”
Två Dagarav Marcus Lundblad-JoonsBakom kulisserna på ”Sveriges mästerkock”Hemligheten avslöjas • "Sköter du dina kort rätt kan det leda till något mer långvarigt.”
Kulturav Karin FridRestaurang med Michelin-stjärna: SK mat och människor – Stefan Karlsson Så skapade Stefan Karlsson stjärnkrogen SK Mat & Människor.
TVav Jan AnderssonStjärnkocken hyllar nya tv-serien ”The bear””Man bara tar det” • Stjärnkocken känner igen sig i nya tv-serien ”The bear”.
Göteborgav Michaela KarlénFrån kändisrestaurang till övergiven – nu bebyggs historiska brända tomtenHistorien om krögarna, världsstjärnorna, storbranden – och en ny framtid.
Kulturav Maria Domellöf-WikMarkus Aujalay hoppar av ”Sveriges mästerkock”Kocken och tv-profilen tackar för sig i ett inlägg på Instagram.