Kulturav Klara-Lovisa LundströmRecension: Sommar i P1 – Niklas EkstedtDet blir hackigt och för mycket när Niklas Ekstedt klämmer in de fem grundsmakerna i sitt sommarprat.
Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar restaurang Äng på Ästad vingårdMenyn börjar med smörstekt brännässla och slutar med muffin gjord på mörkt öl.
Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar Project på Södra vägenKvarterskrogskänsla möter matkonst i ett lite anonymt hörn av stan.
Restaurangav Sanna Posti SjömanFredrik Berselius jagar en tredje stjärna i New YorkFredrik Berselius vaknar varje dag med samma sak i huvudet: En tredje stjärna.
Nyhetsshowenav GPNyhetsshowen 13 juni • Gäst: Michael Verdicchio om Hennes namn varProgramledare: Fanny Wijk och Linnea Rönnqvist.
Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar SK Mat & MänniskorEn av tre restauranger med full pott: fantasi, kvalitet och perfekta vinval
Kulturav Karin FridRestaurang med Michelin-stjärna: 28 + – Ulf JohanssonI del fem av serien ”Göteborgs stjärnkrögare” berättar Ulf Johansson om resan från Provence till Göteborg.
Kulturav Karin Frid, Björn Larsson RosvallRestaurang med Michelin-stjärna: Bhoga – Gustav Knutsson och Niclas YngvessonGustav Knutsson på Bhoga om varför de vänder sig mot det omsusade begreppet.
Kulturav Karin FridRestaurang med Michelin-stjärna: Koka – Björn PerssonBjörn Persson slängde ut det franska köket – när ”Kock & Vin” blev ”Koka”.
Kulturav Axel KronholmEfter Michelinstjärna och totalrenovering – nu öppnar Restaurang Äng på nytt 44 miljoner, 19 rätter, tre kök, en utgrävd sjö – satsningen i Halland liknar inget annat.