Arkivbild. En person som gick förbi en mediterande yogaklass i Storbritannien trodde att ett fruktansvärt massmord inträffat och ringde polisen.
Arkivbild. En person som gick förbi en mediterande yogaklass i Storbritannien trodde att ett fruktansvärt massmord inträffat och ringde polisen. Bild: Matt Freed

”Massmord” visade sig vara yogaklass

I veckan larmades den brittiska polisen i Lincolnshire om att det inträffat ett fruktansvärt massmord i ett kafé. Men när de kom till platsen var läget mycket lugnare än befarat – det var bara mediterande yogautövare.

ANNONS
|

En yogaklass fick ett abrupt avslut på onsdagskvällen när flera poliser dök upp på ett kafé inne i ett observatorium i den brittiska byn Chapel Saint Leonards i Lincolnshire, rapporterar The Guardian.

Anledningen var att en orolig samhällsmedborgare ringt in ett samtal om att ett fruktansvärt brott inträffat.

"De var på väg till observatoriet efter att någon hade rapporterat in ett massmord i vår byggnad, efter att ha sett flera personer ligga på golvet... vilket faktiskt visade sig vara en mediterande yogaklass”, skriver kaféet i ett inlägg på Facebook.

”Vi vill tacka Lincolnshire polisen för deras snabba respons. Jag kan inte ens föreställa mig vad de måste ha tänkt medan de var på väg hit.”

ANNONS

Polisen: ”Goda intentioner”

Polisen uppger att den som ringt in samtalet haft ”goda intentioner” och bara varit orolig för sina medborgare.

Enligt kaféet håller de regelbundet yogaklasser på kvällarna i salar med stora fönster som vetter ut mot havet.

"Vi är inte en del av någon galen sekt eller tokig klubb”, skriver de på Facebook.

LÄS MER:Hundratals brittiska skolor måste stänga på grund av rasrisk

LÄS MER:Virala videon: Trut sväljer hel ekorre

LÄS MER:Storbritanniens ”skevaste pub” nedbränd

ANNONS