Här överraskar Benjamin Ingrosso mamma Pernilla på ”Allsång på Skansen”

När Pernilla Wahlgren var mitt uppe i allsången till sin son Benjamin Ingrossos låt ”Allt det vackra” dök plötsligt upphovsmannen upp på scen.
– Benjamin! Jag blev så chockad, sa en till synes överraskad Pernilla Wahlgren i säsongens sista program.

ANNONS
|

Under tisdagen var det dags för det sista ”Allsång på Skansen” för i år. En säsong som Pernilla Wahlgren programlett för första gången. Hon var mitt uppe i allsång till låten ”Allt det vackra” när publiken plötsligt började skrika.

Pernilla såg överraskad ut när hon fick se en bekant person, sin egen son Benjamin Ingrosso, inta Skansens scen. Mor och son framförde sedan låten tillsammans.

– Pernilla Wahlgren allihopa, min älskade mamma! ropade Benjamin Ingrosso när låten var slut, varpå Pernilla Wahlgren utbrast:

– Benjamin! Jag blev så chockad!

Hyllningen: ”Jag är stolt över dig”

Benjamin Ingrosso fortsatte hylla sin mamma:

– Jag är stolt över dig, du är bäst.

ANNONS

– Ja men söta du, stolt över dig! Vilken överraskning, sa Pernilla Wahlgren.

Kvällens allsång gästades även av göteborgska stjärnan Victor Leksell, norska Dagny, Helene Sjöholm, Samir & Viktor och David Ritschard. Den sistnämnda kollapsade på scen och fick bäras ut på bår medan Wahlgren fortsatte med sången. Efter Samir & Viktors nummer kom hon med lugnande besked:

– Jag kan tala om att David mår bra där bakom. Han är uppe på benen och han är omhändertagen av vårt team så nu kan vi vara lugna alla här och ni där hemma, sa Wahlgren.

Wahlgren blir kvar som allsångsledare

Sista minuterna av programmet avslöjade Pernilla Wahlgren att hon kommer att fortsätta som allsångsledare framöver.

– Jag har haft så otroligt roligt, och jag känner mig glad och tacksam över det varma mottagandet jag fått av både pressen, publiken och tittarna. När jag fick frågan kändes det självklart att fortsätta. Jag är stolt över att vi, enligt mig, har lyckats bevara Allsång på Skansens kärna samtidigt som vi har skapat något nytt, säger hon i ett pressmeddelande.

LÄS MER:David Ritschard kollapsade under ”Allsången”

LÄS MER:SVT kritiserar artistens utspel under ”allsång på Skansen”

LÄS MER:Pernilla Wahlgren hemlighetsfull om framtiden

ANNONS