Skidskyttarna Jesper Nelin och Martin Ponsiluoma
Skidskyttarna Jesper Nelin och Martin Ponsiluoma

Skidskyttestjärnorna bytte partners med varandra

Det råder kärleksdrama i skidskyttelandslaget. Martin Ponsiluoma och Jesper Nelin har bytt partners med varandra.
– Jag vet inte om Martin och jag kommer bli kompisar igen, säger Jesper Nelin till Sportbladet.

ANNONS
|

Skidskyttarna Jesper Nelin och Hanna Öberg har under en längre tid varit ett par. Men förra året valde de att gå skilda vägar. Sedan dess har det skett en rockad. Öberg har blivit tillsammans med VM-guldmedaljören Martin Ponsiluoma, och Nelin har blivit tillsammans med Ponsiluomas ex, Fanny.

– Martin och Fanny var ihop fram till VM när Martin tog medaljen och det verkar ha förändrat saker. Då åkte han hem och gjorde slut med Fanny. Efter VM var det tävlingar i Tjeckien och det var då det började komma fram att han verkade vara intresserad av Hanna istället. I Tjeckien var det kaos. Då mådde jag inte bra, säger Jesper Nelin till Sportbladet.

ANNONS

Då fann Jesper Nelin kärleken i Ponsiluomas ex. De båda förenades genom besvikelsen att deras tidigare partners blivit ett par.

– Fanny och jag pratade med varandra och det hjälpte ganska mycket. Då var det som att jag och Fanny lärde känna varandra och hittade varandra också. Hanna kommer säkert vilja säga annat men det var de som började, säger Nelin till tidningen.

Enligt Nelin har detta påverkat stämningen i landslaget. Han menar att det som tidigare varit ett väldigt sammansvetsat lag, inte är det längre.

– Jag tror att alla tycker det fungerar okej, men jag vet inte om Martin och jag kommer bli kompisar igen, säger han.

ANNONS