Shannon Sharpe, tidigare professionell NFL-spelare, har under det senaste dygnet blivit viral efter att han av misstag sänt live på Instagram när han hade sex.
Shannon Sharpe, tidigare professionell NFL-spelare, har under det senaste dygnet blivit viral efter att han av misstag sänt live på Instagram när han hade sex. Bild: Chris Pizzello

Shannon Sharpe livesände sex på Instagram

Den tidigare NFL-stjärnan Shannon Sharpe livesände på Instagram medan han hade sex, rapporterar internationella medier. Nu ber stjärnan om ursäkt.
– Självklart skäms jag, säger han.

ANNONS
|

Shannon Sharpe, 56, förklarade först det hela med att han blivit hackad – men dementerade senare sina egna uppgifter. Han har nu erkänt att han av misstag råkat livesända den intima stunden på Instagram, där han har 3,2 miljoner följare.

– Det är något som är extremt, extremt privat och innehåller de mest intima detaljerna och som hela världen har fått höra. Jag är generad av flera anledningar, säger han i ett akutinsatt avsnitt av sportshowen Nightcap.

Han förklarar att det hela skett då han i stundens hetta slängt telefonen på sängen och på något sätt lyckats starta en livesändning.

ANNONS

Varken Shannon Sharpe eller hans sällskap syntes under inspelningen – men hördes desto mer. I det akutinsatta avsnittet av Nightcap berättar han också att han alltid försöker vara professionell – även bakom stängda dörrar.

– Jag är besviken på mig själv, inte för själva akten, det är miljoner, miljarder människor som gör den typen av intima aktiviteter, men för ljudet – att bli hörd.

Shannon Sharpe rankas som en av de bästa tight ends genom tiderna och är trefaldig super bowl-mästare. Numera är han även en känd tv-personlighet i USA.

LÄS MER:Video visar hur NFL-stjärnan dras ut ur bilen

LÄS MER:Historiska kontraktet – får 2,5 miljarder kronor

LÄS MER:NFL-stjärnans krav: Sparka polismannen

ANNONS