Caroline Seger efter ett av många Rosengård-mål i år. Arkivbild.
Caroline Seger efter ett av många Rosengård-mål i år. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Seger till attack mot Rosengårds fotbollschef

Rosengårds mittfältsstjärna Caroline Seger går till attack mot klubbens fotbollschef Roger Palmgren i ett inlägg på Instagram.
– Jag står inte ut med att han som inte varit delaktig överhuvudtaget försöker ta åt sig ära, säger hon till Aftonbladet.

ANNONS

Rosengård tog 21:a raka segern i damallsvenskan på måndagskvällen och stormar mot SM-guld.

Nu har Caroline Seger delat ett ljudklipp från Olof Lundhs podcast där Roger Palmgren, som tillträdde som fotbollschef i början av året, får frågan vad som är förklaringen till att det har gått så bra i år.

– Jag satte mig ned med tränaren och sade att vi skulle öka på träningsintensitet, vara lite mer matchlika i träning och höja nivån, både på kvantiteten och kvaliteten. Så till vida att vi tränar så matchlikt som möjligt, svarar Palmgren.

I anslutning till ljudklippet publicerar Seger också ett inlägg med texten "När nån tror man kan ta åt sig äran för nåt man haft NOLL delaktighet i!" tillsammans med en bajsemoji.

ANNONS

– Jag har inga problem och vill givetvis att alla som varit delaktiga i det vi presterat hittills denna säsongen ska känna sig delaktiga men jag står inte ut med att han som inte varit delaktig överhuvudtaget försöker ta åt sig ära, säger hon till Aftonbladet.

Inläggen har också delats av flera lagkamrater till 39-åriga ex-landslagsspelaren.

TV4:s Fotbollskanalen har varit i kontakt med Roger Palmgren om Segers kritik.

– Jag har inga kommentarer till det. Jag vet inte vad hon menar, säger han.

ANNONS