Ronnie Harrison Jr rök ihop med Kansas City Chiefs tränare

Det gäller att hålla huvudet kallt när det är premiärdags.
Just detta misslyckades Cleveland Browns Ronnie Harrison Jr med när han diskvalificerades efter att ha riktat ett slag mot Kansas City Chiefs tränare.
– Du kan inte göra något av de han gjorde, säger CBS expert Tony Romo.

ANNONS
|

NFL-säsongen hade premiär redan i torsdags, men på söndagen var det premiärdags för merparten av ligans lag.

I en av matcherna hettade det till omgående – och det rejält. Efter drygt tio minuter spelade uppstod en tilltrasslad situation vid sidlinjen där Ronnie Harrison Jr. i Clevland Browns tappade huvudet och hamnade i bråk med en av Kansas City Chiefs tränare.

Det hela började med att Harrison Jr trampade på en spelare som låg ner vid sidan av planen och knuffades undan av tränaren – mot vem han sen riktar en hård knuff i ansiktet.

– Uppenbarligen hände det något verbalt vid sidlinjen. Men Harrisons reaktion ... jag ska vara ärligt och säga att jag nog aldrig har sett en spelare knuffa en tränare på det sättet, säger CBS domarexpert Gene Steratore.

ANNONS

Kollegan och förre storspelaren Tony Romo gav även han sin syn på situationen.

– Om man trampar på någon och sen slår en coach tror jag inte du kommer bli kvar i matchen särskilt länge.

Blev diskvalificerad: ”Med rätta”

Till en början missade domarna situationen och var på väg att dra igång spelet igen. Men efter att man blivit uppmärksammade på händelsen diskvalificerade man Harrison Jr.

– De fick honom, han är ute och med rätta. Du kan inte göra något av de han gjorde. Det är ett dåligt beslut, alla är laddade för säsongsstarten och han blir sur, säger Romo.

ANNONS