Fridolina Rolfös Barcelona har inlett La Liga strålande. Arkivbild.
Fridolina Rolfös Barcelona har inlett La Liga strålande. Arkivbild. Bild: Adam Ihse/TT

Rolfös Barcelona tog tredje raka åttamålssegern

Fridolina Rolfös Barcelona har inlett den spanska fotbollssäsongen skoningslöst bra. Hemma mot Alavés kom femte segern på lika många matcher, och precis som tidigare var motståndarlaget helt chanslöst.

|

Barcelona vann med 9–1 – lagets tredje raka åttamålsseger – och om det är något Alavés ska ta med sig från matchen är det att Jordan Clarks 1–0-mål i den 16:e minuten var det första som tabellettan släppte in.

Svenska landslagsanfallaren Rolfö, ny i klubben sedan i somras, gjorde sin andra ligamatch från start. Men trots att Barcelona hade hela nio olika målskyttar lyckades inte Rolfö komma med i målprotokollet och byttes ut i den 64:e minuten, vid ställningen 6–1.