Patrik Sjöberg allvarligt sjuk – kompisen Louie Marti: Han är i dåligt skick

Patrik Sjöberg har fått lunginflammation och vårdas på sjukhus. Kompisen Louie Marti har varit i kontakt med höjdhoppslegendaren.
– Han är i dåligt skick, men den där jäveln överlever ju allting så man får hoppas han klarar den här skiten också, säger han till Sportbladet.

ANNONS
|

Under onsdagen kom nyheten att höjdhoppslegendaren Patrik Sjöberg lagts in på sjukhus sedan han fått lunginflammation. Uppgifterna var knapphändiga.

– Patrik är på sjukhus och han behandlas för pneumoni(lunginflammation), bekräftade hans dotter Isabelle Sjöberg för Sportexpressen.

Inte heller hans kompis och tidigare agent Daniel Wessfeldt kunde ge något ytterligare besked kring Patrik Sjöbergs tillstånd.

– Jag vet inte mer än att han är på sjukhus just nu. Men Patrik är stark och vi får hoppas att han snart är frisk och tillbaka, sa Wessfeldt till tidningen.

LÄS MER:Patrik Sjöberg drabbad av lunginflammation – vårdas på sjukhus

En som har varit i kontakt med Patrik Sjöberg är vännen och skådespelaren Louie Marti. Han tror och hoppas på Sjöberg.

ANNONS

– Jag har haft kontakt med honom, han är i dåligt skick, men den där jäveln överlever ju allting så man får hoppas han klarar den här skiten också, annars blir jag riktigt förbannad på honom, säger Louie Marti till Sportbladet.

Om Sjöberg: ”Tror han är Superman”

Han berättar vidare att Sjöberg är positiv och fullt inställd på att kunna komma tillbaka från lunginflammationen.

– Han har bara sagt att det här blir bra. Han är lite skör just nu. Det är mycket som händer i hans liv också så det här behövde han verkligen inte. Jag har erbjudit mig att åka ned till Göteborg och göra vad fan han vill, men han vill inte det. Han tror han är Superman.

GP har varit i kontakt med Louie Marti, som avstår från att lämna ytterligare kommentar.

ANNONS