Novak Djokovic: ”Om Zlatan börjar med golf blir han bäst”

Zlatan Ibrahimovic och Novak Djokovic är goda vänner och serben tror att svensken hade imponerat om han bytte sport.
– Om han börjar med golf kommer han att bli bäst, säger Djokovic till Sportbladet.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic har lagt ner sin fotbollskarriär men kanske kan han bli bra i en ny sport? I alla fall om man ska tro tennisstjärnan Novak Djokovic.

Djokovic, med 24 grand slam-titlar hittills, spelar på onsdagen all star-match i golf inför Ryder cup som avgörs i helgen. Förutom serben finns bland annat Gareth Bale och Carlos Sainz med.

Novak Djokovic är god vän med Zlatan Ibrahimovic och när Sportbladet frågar om han kan övertala sin vän att börja med golf blir svaret:

– Om han börjar med golf kommer han att bli bäst. Han bäst på allt han gör. Jag tror däremot att han är mer inne på kampsport.

ANNONS

Imponerande slag

Djokovic visade sig föga förvånande vara bättre på tennis än golf men enligt Sportbladet slog han en drive 240 meter, från tee till green.

– Jag är så klart mer bekväm med att slå på en tennisboll med tennisracket, men jag tycker väl inte att jag gjorde bort mig här ute. Jag hade några fina slag och bra hål, säger han.

Zlatan Ibrahimovic avslutade sin fotbollskarriär i och med att Milans säsong tog slut i våras. Vad som väntar härnäst för 41-åringen återstår att se.

LÄS MER:Uppgifter: Zlatan i hemligt möte med Milans ägare

LÄS MER:Historisk Djokovic vann US Open: "Barndomsdröm"

LÄS MER:Fabio Capello kritisk till bilderna på Zlatan

ANNONS