Mick Schumachers dröm – få prata med pappa Michael

I dag släpps dokumentären om Michael Schumacher på Netflix. I den berättar sonen Mick om sin största dröm just nu - och det är att kunna prata med pappa.
– Jag skulle ge allt, bara för det, säger han i dokumentären enligt tyska Bild.

ANNONS
|

Sedan 2013, då Michael Schumacher var med om en allvarlig skidolycka, har hans hälsotillstånd varit höljt i dunkel. Han vårdas fortfarande i sitt hem i Lausanne och i dag kommer släpps en ny dokumentär på Netflix.

I den kommer tittaren närmare familjen som berättar om det ”nya” livet efter skidolyckan i franska alperna den 29 december 2013.

Tittaren väntas även få en indikation kring hur Formel 1-legendarens hälsotillstånd är just nu. Bland annat pratar sonen Mick om hans relation med sin pappa efter olyckan.

– Jag tror att pappa och jag hade förstått varandra på ett annat sätt i dag. Helt enkelt eftersom vi nu talar ett liknande språk. Motorsport-språket, säger han i dokumentären enligt tyska Bild.

ANNONS

LÄS MER:Corinna Schumacher talar ut om livet med Michael i ny Netflix-dokumentär

Största drömmen: Få prata med Michael

Tidningen skriver att Mick har svårt att hålla tillbaka tårarna när han pratar om Michael och hans största dröm just nu - att kunna prata med pappa.

– Jag tänker att det hade varit så häftigt. Det hade det varit. Jag hade gett upp allt, bara för det.

Han pratar även om sina barndomsminnen innan olyckan.

– Det är verkligen bilder som utstrålar glädje. Efter olyckan är det givetvis så att vi inte kan göra samma saker med våra föräldrar som andra kan, eller är det i alla fall färre sådana tillfällen. Det tycker jag är lite orättvist.

ANNONS