Marcus Ericsson och Iris Tritsaris Jondahl har förlovat sig

Indycar-föraren Marcus Ericsson och modellen Iris Tritsaris Jondahl har förlovat sig. Det meddelar paret på sociala medier.

ANNONS
|

Marcus Ericsson och dansk-grekiskan Iris Tritsaris Jondahl träffades i Marbella 2021 och har sedan dess varit ett par.

När Marcus Ericsson ifjol var med om sin största sportsliga framgång någonsin och, som blott andre svensk någonsin, vann anrika Indy 500 berättade han om sin partners stora betydelse för honom.

– Jag må vara den som är i strålkastarljuset, men bakom varje framgångsrik person finns det någon som hjälpt dem att bli den personen. Och Iris är det för mig. Hon är en stor anledning till att jag kunnat prestera som jag gjort i år, sa han till Sportexpressen.

ANNONS

I samma intervju berättade Iris Tritsaris Jondahl hur lycklig kär hon är. Hon berättade också att, även om mycket fokus har legat på Marcus under 2022, hon har drömmar som hon vet att han kommer att stötta.

– Han gör mig lycklig. Jag älskar Marcus, men jag har ju mina egna drömmar också, jag vill avsluta mina studier i finans i Danmark och skapa ett eget liv, och jag vet att just nu stöttar jag Marcus men han kommer också att stötta mig i sina planer, berättade hon.

Marcus Ericsson och Iris Tritsaris Jondahl förlovade

Nu har det lyckliga paret tagit ett ytterligare kliv i förhållandet. På Instagram meddelar de båda att de har förlovat sig.

På sina respektive konton har de lag upp en bild tillsammans, samt en bild på deras ringar. Till bilderna har de kort och gott skrivit ”04.17.23” följt av en ring-emoji.

Anmäl dig till nyhetsbrevet Johnssons sportguide

Andreas Johnsson ger dig det du behöver för att hänga med i sportsnacket – en lättsam guide till en snårig sportvärld.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

LÄS MER:Marcus Ericsson – en affärsman och vinnare

LÄS MER:Racerstjärnan Felix Rosenqvist kraschade rätt in i betongmur – i 180 knyck

LÄS MER:Marcus Ericsson har bjudit över kungen till USA

ANNONS