Manchester United-spelare har knivrånats i sitt hem

Ännu en fotbollsspelare har utsatts för ett rån i sitt hem. Enligt uppgifter till The Sun knivrånades Manchester Uniteds utlånade spelare Tahith Chong tidigare i år.
– Han väcktes av att tre män i rånarluvor höll en kniv mot hans hals, berättar källan till tidningen.

ANNONS
|

Flera medier rapporterar om att ytterligare en fotbollsspelare i England har blivit rånad. Manchester United FC-stjärnorna Victor Lindelöf och Paul Pogbas är två spelare som är med på den listan sedan tidigare. Nu får de sällskap av den utlånade lagkamraten Tahith Chong.

Enligt en källa till The Sun knivrånades den nederländska spelaren i sitt hem.

”Det var en fruktansvärd upplevelse för honom. Han väcktes av att tre män i rånarluvor höll en kniv mot hans hals. De lyste ficklampor i hans ögon och beordrade honom att ge sina saker, inklusive klockor. De tycktes veta vad de gjorde och vad de sökte.” säger källan till den brittiska tidningen.

ANNONS

Varnade för fler inbrott

Chong lånades ut till Birmingham City förra sommaren, men på grund av en skada i ljumsken har han varit borta från spel i fyra månader. Det ska ha varit under den tiden som inbrottet hände, i mitten på januari.

”De visste vem spelaren var och kallade honom vid namn. De sa till och med till honom att han verkligen behöver uppgradera sin säkerhet eller riskera att det händer igen.” fortsätter källan beskriva.

På söndagsmorgonen gick 22-åringen ut med ett uttalande på sociala medier.

”Jag mår bra.” skriver Chong.

LÄS MER:Victor Nilsson Lindelöf berättar om inbrottet

LÄS MER:Paul Pogba drabbad av inbrott – samtidigt som barnen sov

LÄS MER:Inbrott hos John och Sanna Guidetti: ”Alla värdesaker borta”

ANNONS