Karin Fricks kaotiska år – tackar sin exmake

Discovery+ Karin Frick har haft ett minst sagt hektiskt år. Då passar hon på att tacka ex-maken för stödet.
– Det skulle vara väldigt svårt att ha ett sådant här jobb om man inte hade den stöttningen, säger Frick till Sportexpressen.

ANNONS
|

Det har varit fullt upp under 2022 för Karin Frick. Programledaren, som har jobbat på Discovery Networks sedan 2014, har under året bevakat ett vinter-OS, Wimbledon, Swedish Open i Båstad och en stor mängd matcher i herrallsvenskan.

Av allt att döma har hon dock inte tröttnat på sitt hektiska jobb, eftersom hon nyligen förlängde sitt kontrakt med Discovery Networks till 2025.

Hon berättar för Sportexpressen att hon aldrig tvekade över förlängningen, samt om hur hon delat med sig av sin hektiska vardag på sociala medier.

– Många säger att ”Insta” bara är en illusion, men nu har det faktiskt varit så som det ser ut. Det har varit otroligt intensivt. Och man ska också navigera barn och hela den biten. Samtidigt har det varit kanske det roligaste året i min karriär, säger hon till tidningen.

ANNONS
Karin Frick tackar sin ex-make för stödet.
Karin Frick tackar sin ex-make för stödet. Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON

Tackar ex-maken för stödet

Förra året separerade Karin Frick med pappan till hennes barn. Programledaren berättar dock för Sportexpressen att det hela gick bra och att de båda fortfarande har en god relation.

– En separation är alltid en separation, men jag tror att det har blivit så bra det bara kan bli. Vi har fortfarande en så pass bra relation och hjälper varandra sjukt mycket. Han behöver kanske min hjälp lite mer på veckorna medan jag behöver hjälp på helgerna, säger Frick.

Hon passar även på att tacka sin ex-make för den hjälp hon fått.

– Jag är väldigt tacksam för det. Det skulle vara väldigt svårt att ha ett sådant här jobb om man inte hade den stöttningen.

LÄS MER:Daniel Nannskog och hans fru Marta skiljer sig

LÄS MER:Erik Niva om enorma poddsuccén och jättepengarna

LÄS MER:Granqvist om VM-dilemmat: "Det är besvärligt"

ANNONS