Just nu: Ibrahimovic räddade Sverige

|

Zlatan Ibrahimovic gjorde 2-1 till Sverige på stopptid. Ungern kvitterade svensk 1-0-ledning på straff i andra halvlek. Olof Mellberg nickade in det svenska ledningsmålet efter en hörna i den 8:e minuten.

90 min: På stopptid gör Zlatan Ibrahimovic 2-1 för Sverige. Matchen är slut.

87 min: Sverige gör allt för att få in bollen, stort sett hela laget uppe på Ungerns planhalva vid fasta situationer.

85 min: Ungern allt starkare, Sverige har det tufft. Tobias Hysén in - Samuel Holmén ut.

79 min: Ungern får straff efter det att Rasmus Elm rivit ner en spelare. Isaksson är nära att rädda straffen, men den går dessvärre i mål. 1-1.

74 min: Sverige gör ett byte. Marcus Berg in - Johan Elmander ut.

68 min: Ytterbacken Mikael Nilsson kommer runt på vänsterkanten, slår in bollen till Holmén, men hans träff är inte lika bra. Bollen över mål.

67 min: Ungern har lyft sig lite och anfaller mer än tidigare.

61 min: Elmander verkar ha ont, Marcus Berg värmer upp.

57 min. Johan Elmander verkar orka hur mycket som helst. Han rundar sin försvare på kanten, rycker förbi och är så nära att trycka dit bollen, men målvakten är bra med.

56 min: Källström avslut i ribban - nära 2-0.

55 min: Ungerns farligaste målchans. Men avslutet långt över. Slarvigt försvarsspel av Sverige.

51 min: Svensk hörna från vänster, Elm slår den, Zlatan nickar ner bollen. Det blir lite rörigt, men till sist får Elmander skottläge - skjuter dessvärre över.

49 min: Zlatan Ibrahimovic får ett bra skottläge någon meter utanför straffområdet, men avslutet mindre bra.

48 min: Svensk hörna från vänster.

46 min: Farlig bakåtpassning från en ungersk försvarare, Elmander framme, men målvakten hinner precis före.

Andra halvlek har just startat. Inga svenska byten.

45 min: Första halvleken är färdigspelad. Sverige har spelat mycket bra, hög press, intensitet och flera farliga målchanser. Underhållande match.

41 min: Källström slår en frispark på Ungerns planhalva, Mellberg nära få till en nick igen. Men bollen strax utanför den högra stolpen.

39 min: Ungern anfaller på vänsterkanten, Mellberg bryter bollbanan. Ungersk höra.

37 min: Elmander bryter loss på högerkanten, inlägget nära att nå fram till Zlatan.

33 min: De ungerska spelarna fortsätter att slarva med passningar och det utnyttjar Zlatan, passningen till Elmander är bra, men den når inte fram.

31 min: Samuel Holmén driver upp bollen på mitten, men rivs ner bakifrån. Svensk frispark.

27 min: Sverige, med Källström, Elmander och Ibrahimovic, fortsätter att pressa hemmalaget på egen planhalva. Rasmus Elm snyggt inlägg till Elmander, men bollen går utanför stolpen.

17 min: Zlatan Ibrahimovic får en knuff i ryggen. Frispark. Ungern verkar stressat.

16 min: Ungersk hörna från vänster. Farlig, men nicken utanför. Sverige fortsätter att spela bra.

9 min: 1-0 till Sverige. Hörnan, som slås av Kim Källström från väster, är perfekt. Mittbacken Olof Mellberg slänger sig fram och nickar in bollen.

8 min: Anfallaren Johan Elmander sliter sig nästan loss inne straffområdet - det blir hörna.

7 min: Sverige har startar bra, vågar hålla i bollen hittar en del offensiva passningsmöjligheter.

4 min: Sveriges första målchans. Kim Källström skjuter, men skottet går över det ungerska målet.

20.01: Det viktiga VM-kvalet mellan Ungern-Sverige på Ferenc Puskas-stadion i Budapest är igång.

Förutsättningarna: Fyra matcher kvar, tvåan Ungern fyra poäng före, ettan Danmark sju poäng före. Sverige kanske måste vinna alla för att ha chans att gå till VM. Förlust mot Ungern och Sverige missar med stor sannolikhet VM.

Sverige: 1 Andreas Isaksson - 2 Mikael Nilsson, 3 Olof Mellberg, 4 Daniel Majstorovic, 5 Behrang Safari - 7 Rasmus Elm, 6 Anders Svensson, 9 Kim Källström, 8 Samuel Holmén - 10 Zlatan Ibrahimovic, 11 Johan Elmander.Avbytare: John Alvbåge (mv), Eddie Gustafsson (mv), Andreas Granqvist, Petter Hansson, Mikael Lustig, Oscar Wendt, Marcus Berg, Tobias Hysén, Sebastian Larsson, Ola Toivonen, Gustav Svensson.Förbundskapten: Lars Lagerbäck.