Jamie Benns hjärnsläpp får experterna att häpna

Dallas Stars lagkapten Jamie Benn tappade huvudet i natt.
Stjärnan fick matchstraff efter att han – knappt två minuter in i matchen – crosscheckade Vegas Golden Knights Mark Stone i nacken.
– Vi är alla chockade, säger legendaren Mark Messier.

|

Dallas Stars är riktigt illa ute i Stanley Cup-slutspelet. Efter nattens förlust är Texaslaget endast en förlust från semester.

En som redan kan ha spelat klart är lagkaptenen Jamie Benn.

Kanadensaren tappade huvudet efter inte ens två minuter spelade och delade ut en hård crosschecking i nacken på Vegas Golden Knights stjärna Mark Stone.

Tilltaget renderade i ett matchstraff – under vilket motståndarna gjorde mål. Dallas kom aldrig nära att och föll till slut med klara 0-4.

Efter matchen var det en minst sagt besviken huvudtränare i Pete DeBoer som mötte presskåren.

– Jamie begick ett misstag och mår sämre än någon annan över det. Jag tänker inte göra det värre. Vad som händer nu vet jag inte, men vi får leva med konsekvenserna, precis som vi fick leva med konsekvenserna i den här matchen.

Den dåliga prestationen ledde även till att fansen i Dallas började kasta skräp på isen. Samt popcorn på Vegas-spelarna.

– Det var en frustrerande kväll för alla i hallen, säger.

Mark Messier: ”Alla är chockade”

ESPN:s experter trodde knappt sina ögon när de såg Jamie Benns tilltag och tror att en avstägning är att vänta.

– Vi är alla chockade över vad han gjorde, sa legendaren Mark Messier.

– Jag blir överraskad om han inte blir avstängd i två-tre matcher, sa P.K. Subban.

I och med matchen är Vegas Golden Knights en seger från att bli klart för Stanley Cup-final.