Första bilderna från Henrik Lundqvists dokumentär

Henrik Lundqvists väg tillbaka från hjärtoperationen har blivit dokumentär. Nu har en trailer med de första bilderna släppts.

ANNONS
|

Henrik Lundqvists karriär fick ett abrupt slut när han i december 2020 meddelade att han hade drabbats av ett hjärtfel.

Den svenske stjärnmålvakten skulle påbörja ett nytt NHL-kapitel med Washington Capitals, men tvingades i stället till operation och pension från hockeyn.

Nyligen meddelade Henrik Lundqvist att hans väg tillbaka från hjärtoperationen har blivit en dokumentär som kommer ha premiär på Tribeca Film Festival 15 juni.

”De senaste 18 månaderna har jag jobbat med den här dokumentären tillsammans med Jonathan Hock. Filmen handlar om att vinna och förlora, samt att hitta den rätta inställningen till livet”, skrev Lundqvist.

ANNONS

Nya bilderna från dokumentären

Nu har den nyfikne fått se de allra första bilderna från dokumentären. Tittaren får följ med på allt från Lundqvists hyllning i Madison Square Garden – till läkarbesöken och hjärtundersökningarna.

”Så mycket har hänt i mitt liv på 12 månader. Att gå vidare från New York Rangers, hjärtoperation, backslag och pensionera sig från hockeyn. Alla saker har gjort att jag har grävt djupt och funderat över min inställning och mitt liv Det är vad den här filmen handlar om. Att mitt mål blev att hitta glädje.”

ANNONS