Segersviten sprack för Stenungsund i matchen mot Varla

Stenungsund hade sju raka segrar inför hemmamatchen i division 1 västra Götaland i innebandy mot Varla. Då kom första förlusten sedan den 12 januari. Matchen på lördagen i Stenungsund Arena slutade 5–7 (2-4, 2-0, 1-3).

|
Varla IBK
7

Matchen var helt jämn efter två perioder, 4–4, innan Varla avgjorde i sista perioden.

Joakim Strand gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Marcus Löfwander, Adam Davidsson, Anton Åkerblom och Linus Almkvist, målen för Stenungsund gjordes av Ludvig Eriksson 2, Tony Bromé, Linus Svahn och Victor Johansson.

Med en omgång kvar är Stenungsund på andra plats i tabellen, och Varla är på femte plats.

I nästa match, söndag 17 mars 16.00, har Stenungsund Partille borta i Qvisthallen, medan Varla spelar hemma mot Zenith.