Iker Casillas och Sara Carbonero skiljer sig

De skapade rubriker under VM 2010 när deras förhållande blev officiellt. Nu elva år senare skiljer sig fotbollslegendaren, Iker Casillas och TV-profilen Sara Carbonero. ”Ett tufft och gemensamt beslut”, skriver Casillas på Instagram.

ANNONS
|

I Spanien hade det redan börjat dyka upp lite uppgifter om att paret hade hittat varandra. Men under VM 2010 i Sydafrika märktes det till en början inte av att målvakten i det spanska landslaget, Iker Casillas och Sara Carbonero som bevakade just det spanska landslaget var ett par.

LÄS MER:Därför har 4-4-2 blivit ett minne blott i Roland Nilssons IFK

Men efter att Spanien vunnit VM-guldet var det ingen hemlighet längre.

För i en direktsänd intervju som kablades ut över hela världen kunde inte Iker Casillas hålla sig längre och kysste sin flickvän.

LÄS MER:Fem punkter efter IFK Göteborgs seger mot Sirius

Sex år senare gifte sig det spanska stjärnparet och fick två söner.

LÄS MER:Tobias Sanas viktiga roll utanför planen i IFK Göteborg

”Nu tar vår kärlek en annan väg”

Men nu meddelar paret att deras äktenskap är över och att de går skilda vägar drygt elva år efter den där kyssen efter det spanska VM-guldet.

ANNONS

”Både jag och Sara är enormt stolta över oss som familj och vår kärlek har gett oss så mycket glädje under alla dessa år tillsammans. Nu tar vår kärlek en annan väg, men vi kommer fortsätta vara lika engagerade som föräldrar. Det är ett tufft och gemensamt beslut.” skriver Iker Casillas på Instagram.

LÄS MER:Startade efter skadan – trots bara ett (!) genomfört fotbollspass

I augusti förra året berättade Iker Casillas att han lägger sin fotbollskarriär på hyllan.

ANNONS