Sävehof inifrån – följ med bakom kulisserna under match

Vad sägs egentligen bakom de stängda dörrarna till omklädningsrummet? Och hur ser det ut på de hemliga matchgenomgångarna?
Det här är en unik och exklusiv inblick hos Sveriges just nu bästa handbollslag. Följ med Sävehof under en hel dag – från tränarens frukost med familjen till psykningarna på bänken under derbyt mot Önnered.
Det här är Sävehof inifrån.

ANNONS
|

I ett samlingsrum som liknar en fritidsgård med ett hopfällt pingisbord och en stor soffgrupp sittligger ett gäng unga grabbar i stora gröna mjukisoveraller. För blotta ögat skulle de kunna vara vilka grabbar på vilken klassresa som helst. Men det är de inte. De är spelare i Sveriges just nu bästa handbollslag.

I denna minidokumentär får du en inblick i Sävehof som du aldrig tidigare fått. GP fick följa med laget bakom de stängda dörrarna under en hel matchdag i Partille Arena. Häng med på videogenomgångar med taktiska ”läxförhör” där spelarna sätts på prov bara timmar innan avkast. Kom in i omklädningsrummet och ut på planen där du bland annat får höra hur snacket och psykningarna går mellan lagen.

ANNONS

Se Sävehof inifrån i spelaren längst upp i denna artikel.

LÄS MER:Sävehof tappar Nina Koppang och William Andersson Moberg

LÄS MER:Simon och Felix Möller om drömmar – och tunga motgångar

LÄS MER:Stefan Albrechtson har vigt sitt liv åt Sävehof – börjar se slutet

ANNONS