Adam Krantz tävlingsdebut för Redbergslid har fått dröja lite. Men snart är han redo.
Adam Krantz tävlingsdebut för Redbergslid har fått dröja lite. Men snart är han redo. Bild: MATHIAS BERGELD

Adam Krantz på väg tillbaka för RIK

Redbergslids förstemålvakt Adam Krantz ser ut att kunna vara tillbaka snart igen efter ett brutet finger. En undersökning på måndag morgon ska ge svar.
– Det känns som att jag skulle kunna spela nästa vecka, säger han.

ANNONS
|

Redbergslid hade vissa målvaktsbekymmer under den oavgjorda matchen mot Guif och varken Kristian Zetterlund eller Tony Heeringson fick till spelet. Unge Zetterlund har inlett hösten strålande men han liksom övriga RIK:are hade det tungt på fredagskvällen.

– Det var en riktig pissmatch där det kändes som att luften gått ur oss redan vid inmarsch. Det saknades det där lilla sista hos alla inklusive mig, säger Kristian Zetterlund efter matchen.

Ville möta Guif

Men nu kan målvaktssituationen vara på väg att stabiliseras. Rehabilitieringen för Adam Krantz och hans brutna finger i vänster hand har dock inte gått helt enligt planen.

– Jag hade hoppats kunna spela mot Guif som ju är min förra klubb och allt men nu blev det inte så, säger han.

ANNONS

Trots allt är han på väg tillbaka inom den närmsta tiden.

– Jag själv känner ju att jag nog kommer vara spelduglig nästa vecka. Handen kommer inte vara hundraprocentigt frisk men det behöver den ju inte vara för att man ska kunna vara handbollsmålvakt. Det är dock helt upp till vad läkarna säger och jag kommer låta dem fatta beslutet, säger han.

På måndag morgon är en ny undersökning av fingret planerad och då tas beslut kring hur det blir.

ANNONS