Gary Woodland har opererat bort sin hjärntumör

Golfstjärnan Gary Woodland har tidigare berättat att läkarna har hittat en skada på hans hjärna. Nu meddelar han på sociala medier att han har opererat bort ”stora delar av en tumör”.

ANNONS
|

Gary Woodland vann US Open 2019 och har varit med under stora delar av PGA-touren den här säsongen. Detta trots att läkarna, tidigare i år, hittade en skada på hans hjärna.

Den 39-årige amerikanen tävlade senast i början på augusti och senare samma månad meddelade han på sociala medier att han planerade att genomgå en operation i hjärnan.

”Efter att ha rådfrågat flera specialister och diskuterat det med min familj har vi kommit fram till att det här är det bästa sättet. Jag är vid gott mod och har min familj och mitt team vid min sida. Jag är så tacksam för all kärlek och stöd jag har fått från alla”, skrev han.

ANNONS

Har opererat bort en hjärntumör

Nu har Gary Woodland genomgått sin operation. Den genomfördes under måndagen och genom sitt konto på plattformen X har hans team meddelat att läkarna har opererat bort stora delar av en hjärntumör.

”Efter en lång operation så har majoriteten av tumören opererats bort och han (Gary Woodland) vilar just nu. Just nu ber familjen om utrymme och enskildhet för att vara tillsammans.

Tack för alla era tankar och böner när han nu påbörjar sin väg till återhämtning”, skriver hans team i ett uttalande.

LÄS MER:Lista: Greenfee på alla golfbanor i Göteborg

LÄS MER:Pierre Dahmén träffades av blixten under en golftävling

LÄS MER:Mood manager – kollegan som ska skapa arbetsglädje

ANNONS