Wrexham-ägarnas önskan: Ta in Gareth Bale

Wrexham säkrade i helgen uppflyttning till League Two. Nu vill ägarna värva in den tidigare storspelaren Gareth Bale.
”Låt oss ta en golfrunda”, skriver Rob McElhenney till stjärnan på Twitter.

ANNONS
|

I helgen blev den klassiska walesiska klubben Wrexham för första gången på 15 år klart för spel i League Two och Football League, det som brukar kallas det professionella ligasystemet i England.

Det skedde drygt två år efter att skådespelarna Ryan Reynolds och Rob McElhenney köpte klubben. Och nu har duon stora planer för framtiden – de vill värva den pensionerade storstjärnan Gareth Bale, 33.

Efter helgens uppflyttning skickade den walesiske stjärnan en grattis-hälsning till Rob McElhenney och skådespelaren var inte sen att svara.

”Hej Gareth Bale, låt oss ta en golfrunda, där jag absolut inte kommer att tillbringa fyra timmar med att försöka övertyga dig om att återuppta karriären för en sista magisk säsong”, skrev han på Twitter.

ANNONS

Bales svar?

”Det beror på vilken bana...”

Gareth Bale avslutade karriären i januari, kort efter fotbolls-VM, efter 111 A-landskamper för Wales. Han var med och vann EM-brons 2016 och har vunnit Champions League fem gånger. Han representerade Tottenham och Real Madrid under större delen av karriären och avslutade karriären i USA och Los Angeles FC. Efter karriären satsar på golfen.

LÄS MER:Wrexham säkrade uppflyttning till League Two

LÄS MER:Will Ferrell dök upp – på lokal pub i Wrexham

ANNONS