Ny förlust för Utsikten under lördagen – mot division 1-laget Falkenberg.
Ny förlust för Utsikten under lördagen – mot division 1-laget Falkenberg. Bild: FREDRIK AREMYR

Utsikten tappade och föll mot Falkenberg

Smakstart och 1–0 redan i tionde minuten hjälpte inte. Utsikten tappade och förlorade med 1–2 hemma mot Falkenberg.

|

Cupspelet lagt till handlingarna och träningsmatch på Valhalla mot Falkenberg.

Då såg Edin Hamidovic till att ge Utsikten en smakstart och 1–0 efter bara tio minuter.

Men hallänningarna – som till skillnad från Gais inte lyckades ta steget tillbaka till superettan i fjol – skulle dock svara redan innan halvtid.

Fullbordade vändningen

Tobias Karlsson kvitterade efter en hörna redan innan paus – och strax efter vilan skulle också ledningsmålet komma – genom något av ett slumpmål. En styrning på en ”Kiken”-back landade framför fötterna på gästernas Wilhelm Ärlig som kunde fullborda gästernas vändning.

1–2-förlust för Utsikten således. Näst på tur för göteborgarna väntar Varberg i en träningsmatch den 22 mars.

Premiären i superettan spelas den 2 april mot Skövde AIK.