Uppgifter: John Wall kan ta plats i IFK Göteborgs ledarstab

IFK Göteborg letar förstärkning i ledarstaben och det har tidigare rapporterats att klubben pratar med Martin Foyston om rollen som assisterande tränare. Nu skriver Expressen att även John Wall, tidigare assisterande förbundskapten i finska landslaget, intervjuats.

ANNONS
|

IFK Göteborg stuvar om i ledarstaben inför säsongen 2021. Fotbolldirekt har tidigare rapporterat att klubben Martin Foyston om en roll som assisterande tränare bredvid Ferran Sibila.

– Det har varit en dialog, det är allt kan säga. Det har varit kontakt över en tid, har Foyston sagt till GP.

LÄS MER:Han kan bli ny assisterande tränare i Blåvitt

Nu skriver Expressen att IFK Göteborg pratar med ytterligare en person till tjänsten. Den tidigare assisterande förbundskaptenen under Hasse Backe i finska landslaget John Wall ska ha intervjuats av klubben.

Wall säger till tidningen:

– Jag ska väl egentligen inte säga för mycket om det, mer än att det är smickrande att nämnas i de här sammanhangen. Jag har stor respekt för Roland Nilsson och Ferran Sibila som är skickliga tränare.

ANNONS

Förutom i det finska landslaget har John Wall varit tränare för Nyköping och Sandvikens IF och varit i AIK:s organisation. Just nu är han huvudtränare för LB07.

ANNONS