Stjärnan ber om ursäkt – jagade efter supporter efter förlusten

Förlusten mot Modena sved för Sassuolo. Lite extra för Domenico Berardi, 28, som jagade en supporter utanför arenan. Något som fångades på film. ”Jag betedde mig inte professionellt”, skriver han i ett uttalande.

ANNONS

Säsongen har knappt börjat men ändå stormar det kring Domenico Berardi. Detta efter att Serie A-laget, Sassuolo förlorat mot Serie B-laget, Modena i den italienska cupen. En förlust som väckte mycket känslor både bland spelare och supportrar.

På en video som fått stor uppmärksamhet syns hur Domenico Berardi trycker sig fram för att jaga efter en supporter. Han hinner ta sig ett par meter, märkbart upprörd innan han lyckas stoppas av flera anställda vid klubben.

En video som nu lett fram till att väljer att gå ut och be om ursäkt.

”Jag vill be om ursäkt för det som hände vid arenans utgång efter matchen mot Modena.”, inleder Berardi sin ursäkt på Instagram.

ANNONS

Varför han blev så förbannad utanför arenan?

Jo, det förklarar han lite närmare och berättar då att han tappade humöret när hans familj drogs in i det.

”Vi är proffs och ska vara förebilder för barn. Jag betedde mig inte professionellt. Anledningen är att min familj, min fru och min son blandades in i det som hände utanför planen och det sårar mig. Jag vill även be om ursäkt till motståndarlagets supportrar.”, skriver han.

Efter att bilderna fått spridning meddelade även det italienska fotbollsförbundets disciplinnämnd att en utredning öppnats. Där Domenico Berardi kan straffas för ”våldsamt uppförande”.

Ligasäsongen börjar på måndag för Sassuolo, då borta mot Juventus.

ANNONS