Pierre Bengtsson och Caroline Neurath har gift – så blir efternamnet

Fotbollsstjärnan Pierre Bengtsson och programledaren Caroline Neurath har gift sig. Därmed får vänsterbacken lägga till ett namn på ryggen.
– Vi får se om det får plats, säger han till Sportbladet.

ANNONS
|

Det har varit svängdörrar in i det svenska landslaget den senaste tiden. Den ena skadan har avlöst den andra och Janne Andersson har fått jobba hårt med att ringa in ersättare.

En spelare som dock inte har anslutit till Nations League-spelet är Pierre Bengtsson. Vänsterbacken har haft annat för sig, han gifte sig nämligen förra helgen med journalisten och programledaren Caroline Neurath.

Giftermålet har dock varit mer eller mindre hemligt, i alla fall fram tills dess att man la ut bilder från vigseln på sociala medier.

– Det jag kan säga är att dagen blev fantastisk, fylld av kärlek, starka tal och svingod mat, säger Pierre Bengtsson till Sportbladet.

ANNONS

Skaffar nytt efternamn

Så vad händer med efternamnen: Blir det Pierre Neurath eller Caroline Bengtsson?Pierre berättar att det blir en kompromiss.

– Vi tar varandras efternamn, det blir Neurath Bengtsson på oss båda. Men det tar väl ett tag innan det går igenom hos Skatteverket, så vi ändrar nog inte namn publikt riktigt än, jag på tröjan till exempel.

När det kommer till matchtröjan kommer det därmed bli en utmaning för den som ska försöka trycka det nya dubbelnamnet på ryggen.

– Jag ändrar om det får plats. Det är inte säkert, säger han.

LÄS MER:Förre Gais-backen kallas in till landslaget

LÄS MER:Magnus Eriksson ansluter inför Norge-matchen

LÄS MER:Skadad Joakim Nilsson lämnar landslaget

ANNONS