Neymar och Bruna Biancardi ska bli föräldrar

Neymar ska bli pappa.
Han och flickvännen Bruna Biancardi väntar sitt första barn tillsammans.
”Vi väntar på dig”, skriver de på Instagram.

ANNONS
|

Vägen hit har varit långtifrån spikrak. Paret blev tillsammans första gången 2021, och förlovade sig kort därefter. 2022 bröt de förlovningen och gick skilda vägar.

Seden dess har Neymar och Biancardi, som är en influencer med nästan fyra miljoner följare på Instagram, hittat tillbaka till varandra. Nu meddelar de också att de väntar sitt första barn tillsammans.

”Vi drömmer om ditt liv, vi planerar din ankomst och vet att du är här för att komplettera vår kärlek, och göra våra dagar mycket lyckligare”, skriver de i ett gemensamt inlägg på Instagram och fortsätter:

”Du kommer att komma till en underbar familj, med en bror, far- och morföräldrar, farbröder och fastrar som redan älskar dig väldigt mycket!”

ANNONS

Inlägget kommer också med en ytterligare hint. På flera av bilderna syns en ring på Biancardis vänstra ringfinger – vilket spär på ryktena om att återupptagit sin förlovning.

Blir pappa för andra gången

Ett glädjens besked under ett annars tungt år för Neymar. Brassen ådrog sig en fotskada i februari och har sedan dess opererats. Enligt skadeprognosen kommer han missa den resterande delen av säsongen.

Barnet blir Neymars andra, sedan tidigare har han en elvaåring med ex-flickvännen Carol Dantas.

LÄS MER:Ida Björnstad och Mattias Ekholm väntar barn

LÄS MER:Världsstjärnorna Simona Aebersold och Kasper Fosser hittade kärleken i orienteringen

LÄS MER:Irma Helin Zibanejad och Mika Zibanejad väntar barn

ANNONS