Neymar flög in frisör från Paris inför VM-åttondelsfinalen

Neymar var en av segerregissörerna när Brasilien tog sig till kvartsfinal i VM. Inför matchen hade han laddat med att byta frisyr – men hjälp av en frisör influgen till Qatar från Paris.

|

Brasilien hade lekstuga mot Sydkorea i första halvlek i måndagens åttondelsfinal. I paus var ställningen 4–0 och matchen slutade 4–1 och Brasilien är klart för kvartsfinal i VM, där Kroatien väntar på fredag.

Ytterligare ett glädjeämne för brasilianarna var att superstjärnan Neymar var tillbaka i startelvan efter skada och sjukdom.

30-åringen, som satte 2-0-målet på straff redan i den 13:e minuten, dök upp på planen frisk och i ny frisyr. Enligt Globo hade PSG-stjärnan flugit in en brasiliansk frisör från Paris till Qatar för att fixa till håret inför åttondelsfinalen, det skriver VG.

Frisören: ”Tack för förtroendet”

Frisören själv, som kallar sig Nariko, la upp en bild på sig själv och Neymar där stjärnans hår, som blev blont till matchen, fixades till.

”Tack än en gång för förtroendet bror Neymar, jag är väldigt glad att få vara en del av detta ögonblick! Må Gud välsigna dig och vårt landslag”, skriver han till bilden på Instagram.