Nasiru Mohammed missar resten av säsongen

Häckens Nasiru Mohammed skadade knät i matchen mot Djurgården i början av augusti. Nu står det klart att säsongen är över för mittfältaren.

ANNONS
|

Nasiru Mohammed kom tillbaka till Häcken i juli och kontraktet skrevs att gälla säsongen ut, med option på ytterligare att år.

Det blev dock inte många matcher för Mohammed den här säsongen.

I matchen mot Djurgården den 1 augusti tvingades han lämna planen skadad. Nu kommer domen: han missar resten av säsongen.

– Det känns såklart tråkigt men jag måste hålla humöret uppe och blicka framåt nu. Jag ska göra det som krävs för att komma tillbaka till fotbollsplanen så fort som möjligt. Det är den enda vägen, säger Mohammed till Häckens hemsida.

Klubbens sportchef Martin Ericsson om skadebeskedet:

ANNONS

– Vi lider såklart med ”Nas” och hoppas att han kommer tillbaka till fotbollsplan så snart som möjligt. Han kom in i truppen på ett bra sätt och det är tråkigt både för oss och honom själv att han nu inte kommer kunna vara med och konkurrera om en plats under höstsäsongen. Vi tappar en spelare, men samtidigt känner vi att vi har bra täckning på mittfältet och att konkurrenssituationen där ser god ut.

ANNONS