Malmö-profilen Guillermo Molins pik till Blåvitt

IFK Göteborg har varit i gång på värvningsfronten. Bra, tycker Malmö FF:s Guillermo Molins, som menar att Blåvitt inte bjudit på motstånd på senare tid.
– Då blir det bra matcher mot dem igen, säger Molins till Sportbladet.

ANNONS
|

Svenska Cupen är på nytt uppskjuten och allsvenskan är fortfarande i stiltje. Men klubbarna rustar inför säsongen. Och hemvändarnamnen florerar kring flera klubbar.

Ola Toivonen uppges vara väldigt nära Malmö FF.

– Vi känner till Ola såklart, att säga någonting annat vore löjligt. Vi känner till Ola, och ja, han har varit hos oss och vi har varit i kontakt. Mer än så vill jag inte säga, sa Andersson till Fotbollskanalen efter att Expressen hade kommit ut med uppgifterna om Toivonen.

LÄS MER: Landslagshjälten på väg till Malmö FF

Mattias Bjärsmyr och Marcus Berg har tränat med IFK Göteborg. Och Jakob Johansson har ju redan skrivit på.

ANNONS

– Jag är intresserad av helheten, det finns många unga spelare som ska bli kul att se och Poya (Asbaghi) har tagit hit ett spelsätt som Blåvitt kanske historiskt inte är så förknippat med. Det ska bli väldigt intressant att se hur det fungerar. Jag är van och uppvuxen med en annan typ av Blåvitt, sa Johansson till GP efter värvningen.

LÄS MER: Här gör Jakob Johansson sin första träning med Blåvitt

Under tisdagen hade MFF en öppen träning med efterföljande presskonferens. Då passade anfallsprofilen Guillermo Molins på att pika Blåvitts när han får frågor om vad han tycker om Göteborgs satsning.

– Kul om de kommer tillbaka. Då blir det bra matcher mot dem igen, säger Molins till Sportbladet

Sportbladet: Då kan de bjuda på motstånd igen?

– Ja.

Sportbladet: För det har de inte gjort på ett tag?

– Nej, säger Molins.

LÄS MER: Alexander Farnerud berättar om flytten till IFK Göteborg

ANNONS