Louis van Gaals sexinvit under Nederländernas VM-träning

Nederländerna vann sin premiärmatch.
Spelarna firade med lugn träning – och tränaren med en sexinvit till sin fru.
– Kom till mitt rum så kan vi ligga, sa Louis van Gaal.

ANNONS
|

Det satt långt inne – men till slut kunde Nederländerna gå triumferande ur VM-mötet med Senegal. Resultatet skrevs till 2–0, målen gjordes av Cody Gakpo och Davy Klaassen.

Därmed fick det orangea landslaget en flygande start på sitt mästerskap, därför var det inte konstigt att det var avslappnad stämning på träningsanläggningen dagen efter.

Förbundskapten Louis van Gaal lät startspelarna koppla av medan reserverna fick springa av sig. Han bjöd dessutom om in spelarnas familjer, som bor på ett annat hotell under VM, till träningen.

Kanske hade van Gaal en baktanke med det?

För till synes medveten om att De Telegraafs kamera rullade stegade han upp till sin fru Truus och sa:

ANNONS

– Du kan komma till hotellet. Bara till mitt rum. Så kan vi ligga.

Inte första märkliga utspelet

Huruvida frun faktiskt kom till det femstjärniga lyxhotellet St. Regis Doha framgår inte av historien. Klart står åtminstone att det inte är första gången den karismatiske nederländaren kommer med märkliga sexutspel.

2016, när han var tränare för Manchester United, röt han ifrån i en intervju efter att hans hårfagre spelare Marouane Fellaini blivit dragen i kalufsen under en match.

– Det står inte i regelboken att du får ta tag och dra i någons hår bakifrån. Bara inom sex-masochism, då är det tillåtet, sa han då.

Nederländerna spelar härnäst mot Ecuador på fredag.

LÄS MER:Nederländerna slog Senegal – sent avgörande

LÄS MER:Följ fotbolls-VM i Qatar med GP

LÄS MER:Guide: Dagens VM-matcher

ANNONS