José Mourinho med i musikvideo med Stormzy

Här är ändå en relativt oväntad syn.
José Mourinho, stor fotbollsprofil och tränare i Roma, har nämligen dykt upp i en rapvideo tillsammans med stjärnan Stormzy.

ANNONS
|

José Mourinho är en av fotbollsvärldens största profiler. Portugisen, som just nu är tränare för italienska Roma, är inte bara väldigt bra på sitt jobb – han är också en riktigt vass citatmaskin.

Ett citat som har levt kvar länge är från 2004, då han kallade sig för ”The special one”.

Sedan dess har han, flera gånger om, levt upp till smeknamnet och nu har han gjort det igen.

För när den kände Londonrapparen Stormzy släppte musikvideon till sin hit ”Mel Made Me Do It”, ja då dök helt plötsligt Mourinho upp.

Musikvideon är mer än tio minuter lång och det är ungefär halvvägs in som tränaren står tillsammans med bland Stormzy – samtidigt som artisten rappar textraden ”I prefer not to speak like I'm José”.

ANNONS

Därefter hör ett klipp från när Mourinho sa ”Jag föredrar att inte prata, om jag pratar hamnar jag i trubbel” gällande domarinsatsen efter att hans dåvarande klubb Chelsea förlorat mot Aston Villa 2014.

En vanligare syn av José Mourinho.
En vanligare syn av José Mourinho. Bild: ALESSANDRO GAROFALO

Flera stjärnor medverkade

Hur det kom sig att Mourinho dök upp i videon förtäljer inte historien, men enligt BBC ska Stormzy vara ett stort fan av Manchester United, där portugisen var tränare mellan 2016 och 2018.

Mourinho är inte den enda profilen som dyker upp i musikvideon. Flera stora stjärnor i form av Usain Bolt (sprint), Ian Wright (fotboll) och Dina Asher-Smith (sprint) medverkar.

LÄS MER:Här är Emil Holms nya liv i Italien

LÄS MER:Jätteförlust för Manchester United

LÄS MER:Elanga hoppas på Premier League-trio på topp

ANNONS