Erling Braut Haaland utbuad av barnen efter förlusten mot Skottland

Erling Braut Haaland var uppenbart besviken efter att Norge tappat ledning till förlust i slutminuterna i EM-kvalmatchen mot Skottland.
Först smet han ut bakvägen för att slippa prata med media, sedan nobbade han de förväntansfulla fansen som väntade utanför arenan.
Det fick barnen att bua ut den norska storstjärnan.

ANNONS
|

Norge tappade en 1–0-ledning till 1–2-förlust i slutminuterna i EM-kvalet hemma mot Skottland. Efter matchen vägrade flera spelare att prata med medierna på Ullevål, bland annat storstjärnan Erling Braut Haaland.

Uefas riktlinjer säger att alla spelare som varit på planen ska gå genom den mixade zonen, även om de inte är skyldiga att stanna för intervjuer, men Haaland smet trots det ut bakvägen.

– Jag försöker ta alla genom mixade zonen, men jag har inte möjlighet att styra det till hundra procent samtidigt som jag håller presskonferens med Ståle (Solbakken, förbundskapten), säger norska landslagets presschef Morten Morisbak Skjönsberg till VG.

ANNONS

Efter att Haaland smitit ut väntade hundratals förväntansfulla barn utanför arenan. Trots att de ropade hans namn fick inte heller de någon uppmärksamhet av 22-åringen som bara sträckte upp en hand innan han gick in i spelarbussen.

Kvar lämnade han en besviken skara barn vars Haaland-rop övergick till burop.

LÄS MER:Leo Skiri Östigård sågas i Norge efter EM-kvalkollapsen

LÄS MER:Norge kollapsade i EM-kvalet mot Skottland

LÄS MER:Dejan Kulusevski köps loss av Tottenham

ANNONS