Bild: MATHIAS BERGELD

Emil Skogh på väg bort från Örgryte - tränar med konkurrent

Emil Skogh kan vara på väg bort från Örgryte. Yttern tränar nämligen med seriekonkurrenten IK Brage och är aktuell för en flytt, det skriver Dalademokraten.
– Han är i en ålder då han behöver speltid och vi stoppar inte en spelare som har svårt att slå sig in hos oss, säger Öis klubbchef Niklas Allbäck.

ANNONS
|

Det har blivit sparsamt med speltid för Emil Skogh i Sällskapet under säsongen. Yttern har endast spelat sex matcher och av dem har bara han bara startat en gång.

Nu verkar han vara på väg bort från Örgryte. 25-åringen tränar nämligen seriekonkurrenten IK Brage och ska vara aktuell för en övergång, det skriver Dalademokraten.

– Det är en spelare som har flera positioner i kroppen, vilket kanske gör det lite extra intressant, säger Ola Lundin, sportsligt ansvarig i Brage, till tidningen.

Ingenting ska dock vara klart enligt Ola Lundin.

– Han är här, träffar oss och känner på klubben. Och vi känner på honom lite grann, säger han.

ANNONS

– Det stämmer. Emil har fått sparsamt med speltid hos oss under våren så när den här möjligheten dök upp för honom sade vi ok till det, säger Örgrytes Niklas Allbäck till GP.

Enligt Allbäck kommer Emil Skogh genomföra några pass med Brage under besöket i Borlänge.

– De hade inte bjudit in honom om de inte tror att det kan bli något konkret. Vi får se vad det blir. Vi ser till spelarens situation också så klart, säger Niklas Allbäck.

Emil Skogh kom till Örgryte inför den förra säsongen och har kontrakt över innevarande säsong. Då spelade han totalt 17 matcher, varav sju från start.

ANNONS