Bojan Djordjic om mötet med Janne Andersson: ”Stelt från början”

Janne Andersson och Bojan Djordjic träffades och försonades efter bråket i direktsändning. Nu är Bojan tillbaka i Viaplays studio – och berättar om mötet med förbundskaptenen.
– Det har varit omtumlande, säger han.

ANNONS
|

Ni kan historien vid det här laget. Viaplays expert Bojan Djordjic och Sveriges förbundskapten Janne Andersson rök ihop i studion efter Sveriges 5–0-seger mot Azerbajdzjan.

Det började med en fråga från Djordjic om Jesper Karlssons speltid, men slutade med ett tjafs, där Janne Andersson till slut lämnade studion mitt under intervjun.

Sedan dess har de träffats och försonats.

– Vi hade ett bra och varmt snack och känner båda en delaktighet i att det inte blev bra i måndags. Därför var det extra fint att ses och städa undan den här händelsen på ett ärligt sätt och vi gjorde det med hjärta och förståelse för varandra, sade förbundskaptenen i ett pressmeddelande som både SvFF och Viaplay skickade ut.

ANNONS

Även Bojan Djordjic uttalade sig i pressmeddelandet:

– Det blev ett långt, djupt och fint samtal där vi landade i ett samförstånd med förlåtelse åt båda håll. Det som skedde mellan oss är nu utagerat. Det var viktigt för mig att Janne var genuint intresserad av min livshistoria och ville förstå min reaktion och känsla, även om vi kommer från olika generationer och från olika bakgrunder. Det här mötet blev mer givande än vad jag ens trodde på förhand, där fotboll var faktiskt det vi minst pratade om, sa Viaplay-profilen.

Berättar om mötet: ”Stelt från början”

Nu har Bojan Djordjic uttalat sig om bråket igen, i samband med Viaplays sändning inför Premier League-matchen mellan Liverpool och Manchester City.

– Det var verkligen stelt från början, men vi satt där i över en timme och pratade om allt, säger Djordjic.

– Många trodde att det kanske bara var spel för galleriet, men det var verkligen två människor som ville förstå varandra. En självklar sak för ena parten kan vara den totala motsatsen för den andra. Att just kunna hitta den där bron och kunna ena var väldigt viktigt för mig och för Janne som förbundskapten.

Han berättar också att det varit en tuff tid efter det uppmärksammade bråket.

ANNONS

– Det har varit omtumlande och det har varit hektiskt. Det är första gången i mitt liv som jag har behövt hantera så pass mycket på så kort tid, säger han i Viaplays sändning.

LÄS MER:Janne Andersson i storbråk – rök ihop med Bojan Djordjic

LÄS MER:SVT-profilen Fouad Youcefi riktar kritik mot Bojan Djordjic

LÄS MER:Bojan Djordjic uttalar sig efter bråket med Janne Andersson

LÄS MER:Janne Andersson och Bojan Djordjic har pratat ut

ANNONS