Anthony Elanga förlänger med Manchester United

På julafton blev det officiellt. Den svenske anfallstalangen Anthony Elanga förlänger med storklubben Manchester United till 2026.

ANNONS
|

19-årige Anthony Elanga har fått en del förtroende i Manchester Uniteds A-trupp på sistone och belönas nu med ett nytt, långt kontrakt med Premier League-klubben.

U21-landslagsmannen kom till Manchester Uniteds akademi redan som 12-åring och har hittills den här säsongen gjort ett inhopp i Premier League och startat en match i Champions League.

Kontrakt till juni 2026

På julaftonen presenterade Manchester United kontraktet som sträcker sig till juni 2026, med option på ytterligare ett år.

– Min stora ambition har alltid varit att spela för Manchester United. Nivån är extremt hög, och det här kontraktet är ännu ett viktigt steg på min resa. Det här är den perfekta miljön att ta nästa steg i, med världsklasspelare och -tränare att lära från varje dag, säger Anthony Elanga i ett pressmeddelande.

ANNONS

Elanga fyller 20 år nästa år. Efternamnet är känt sedan tidigare från svensk fotboll, då hans pappa, Joseph, gjorde sju säsonger för Malmö FF i Allsvenskan på 2000-talet.

ANNONS